BELLY AND BRAIN TRAJECT

Wat wij eten, tot ons nemen, heeft een veel groter effect dan wij ons realiseren. De hersenen en de darmen zijn voortdurend in communicatie met elkaar. De verbinding verbeteren, kan op vele verschillende manieren positief bijdragen aan jouw leven. Het kan helpen bij darmklachten, over- of ondergewicht, PDS, Crohn, colitis ulcerosa maar ook bij mentale klachten, Burn-out, depressie en de grote groep onverklaarbare lichamelijke kwaaltjes. Meer lezen klik hier

De overvloed aan informatie in de huidige maatschappij maakt luisteren naar jou interne kompas niet altijd even makkelijk. Ik neem je aan de hand mee, om te vinden wat voor jou werkt. Samen verbeteren wij de verbinding tussen jouw darmen en de hersenen. 

Hoe doen we dat? Dat is voor iedereen anders. Er is niet één oplossing, één waarheid. Belangrijk in dit proces is dat jij alle ruimte ervaart om te onderzoeken wat voor jou werkt. Het is maatwerk. 

LET’S CONNECT voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of ik de juiste gids ben voor jou.